Spiritul Craciunului aduce  bucurie si frenezie in fiecare familie si, de fiecare data, ne straduim sa surprindem pe cei dragi cu ceva nou, pentru a face aceasta sarbatoare si mai frumoasa.La fel si noi, va oferim scrisori de la Mos Craciun cu un continut diferit in fiecare an, care sa ii incante pe cei mici si sa le aduca magia in casa alaturi de cadourile mult asteptate. Parintii care obisnuiesc  sa comande acest serviciu pentru copii, vor gasi de fiecare data o noua scrisoare de la Mos Craciun. 


In acest an, va oferim trei variante de scrisori, pentru trei categorii de varsta, scrisorile variind pe acest considerent ca grad de complexitate.


Scrisorile pentru cei mai micuti copii, cei nascuti intre 2014 si 2017, sunt scurte si usor de inteles, spre deosebire de scrisorile destinate celor de varsta mijlocie, care s-au nascut intre  2011 si 2014, si care sunt proportional mai lungi si cu un continut mai complex. Scrisorile transmit un mesaj si au rolul de a aprecia si incuraja copilul, oferindu-i o motivatie pentru a realiza multe lucruri bune in anul urmator. Asa cum banuiti, scrisorile adresata copiilor mai mari, cei nascuti inainte de anul 2010, sunt cele mai elaborate din punct de vedere al conținutului, care este instructiv, misterios si, in unele cazuri, ușor comic, adaptat copiilor care pun sub semnul intrebarii existenta lui Mos Craciun.


Asadar, parintii pot comanda scrisoarea potrivita, tinand cont de varsta copilului. Daca intr-o familie sunt mai multi copii, chiar daca varstele sunt apropiate si comanada se face din aceiasi categorie, scrisorile nu vor fi niciodata identice. Dupa completarea formularului de comanda pentru prima scrisoare, cea de a doua scrisoare, complet diferita, se poate obtine dand click pe butonul de mai sus.Va dorim un Craciun magic, plin de bucurii si cadouri!