Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.scrisoridelamoscraciun.ro


Utilizarea


Toti utilizatorii continutului si serviciilor oferite pe site-ul www.scrisoridelamoscraciun.ro  trebuie sa respecte termenii si condițiile prezentate in acest document.
Continutul publicat pe www.scrisoridelamoscraciun.ro poate fi folosit in scopuri personale si necomerciale, cu respectarea drepturilor de autor si a drepturilor de proprietate ale site-ului si tertilor colaboratori.  Vizitatorilor site-ului  si utilizatoriilor serviciilor oferite nu le sunt permise copierea, modificarea, publicarea, distribuirea, transmiterea, afisarea, comercializarea, licentierea, crearea de lucrari derivate, precum si utilizarea oricarui continut disponibil pe sau prin intermediul site-ului, pentru orice scop comercial sau public fara acordul scris al reprezentantului acestui site, S.C. Smart vibes development.
De asemenea, serviciile si produsele oferite de la www.scrisoridelamoscraciun.ro  nu trebuie sa fie utilizate in orice mod care ar putea provoca daune S,C. Smart vibes development sau tertilor.
Prin utilizarea conținutului paginilor de pe site-ul www.scrisoridelamoscraciun.ro vizitatorul accepta toate riscurile care decurg dinacest tip de cativitate si este de acord ss utilizeze continutul acestui site numai pentru uz personal si pe propriul risc.
Prin accesarea site-ului nostru, va exprimati acordul cu toate condițiile legale si termenii de utilizare, iar daca nu sunteti de acord aveti libertatea de a nu utiliza site-ul.

Act de declinare a responsabilitatilor


S.C. Smart vibes development va face eforturi rezonabile pentru a mentine site-ul www.scrisoridwlamoscraciun.ro deplin functional si se va asigura ca toate informatiile publicate sunt complete si corecte. Cu toate acestea, nu va fi responsabila pentru nefuncționalrea ocazionala a sit-ului din motive tehnice independente, de posibila inexactitatea informațiilor furnizate  de client, care nu sunt în detrimentul acestuia, sau pentru daune care rezulta din utilizarea unor informații incorecte sau incomplete care nu au legatura cu serviciile oferite  sau cu incapacitatea de a accesa site-ul.
S.C. Smart vibes development isi declina orice responsabilitate pentru daune aparute  in orice mod legat de utilizarea acestui site, prin nerespectarea termenilor si conditiilor si isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestui site, fara a fi responsabil pentru posibile consecinte ale unor astfel de modificari.
Utilizatorii sunt de acord ca accesul la acest site si utilizarea  serviciilor si materialelor asociate cu acesta se fac pe propriul risc.
S.C. Smart vibes development poate dezactiva sau restrictiona accesul utilizatorilor la această pagina in timpul modificarilor, intretinerii sau in cazul unor defectiuni tehnice, in cazul in care utilizatorul folosește aceasta pagina intr-un mod care contarvine normelor legale sau in cazul in care un utilizator reprezinta, in opinia S.C. Smart vibes development o amenintare la adresa securitatii si bunei functionari a site-ului. 

Termenii generali de comanda


Achizitia unui serviciu estesupusa unor reglementari, atat pentru furnizor, cat si pentru cumparator, care au ca scop finalizarea cu succes a tranzactiilor prin intermediul site-ului www.scrisoridelamoscraciun.ro. Termenii generali de achizitie stipuleaza si drepturile si obligatiile furnizorului de servicii S.C. Smart vibes development, dar și ale clientilor, precum si consecintele nerespectarii regulamentului. S.C. Smart vibes development isi rezerva dreptul de a modifica conditiile generale de cumparare, in conformitate cu evolutia economica si modificarile din legislatie. Este necesar ca, inainte de achizitie sa verificati informatiile privind conditiile generale de cumparare. 
Pentru a achizitiona prin intermediul  site-ului www.scrisoridelamoscraciun.ro trebuiesc furnazate urmatoarele date: nume, prenume și nrumar de telefon. Procesul de comanda si plata este cronometrat la 60 de minute de la initierea comenzii pana la finalizarea procesului de plata. Cumparatorul poate comanda un (1) serviciu individual pe tranzactie. Serviciu individual este considerat o singura scrisore + servicii suplimentare (mesaj video de la Moș Crăciun, daca este solicitat de catre cumparator). Daca, din orice motiv, cumparatorul nu reuseste sa finalizeze plata in termenul specificat, comanda va fi anulata.
S.C. Smart vibes development garanteaza pretul din ziua cumpararii, indiferent de eventualele modificari ale acestuia efectuate inainte de livrarea scrisorii si/sau mesajului video.
In caz de eroare în timpul achizitiei  ex. intreruperea  conexiunii la internet sau lipsa procesorului de card de credit etc), contul cumparatorului va fi debitat.
Clientul se poate informa in legatura cu comanda efectuata prin e-mail, la adresa postamosului[at]gmail.com  sau apeland asistenta pentru clienti, la numarul de telefon 0731/332 993.
S.C. Smart vibes development garanteaza siguranta si confidentialitatea tranzactiilor aferente comenzii.


Livrare


Termenii generali de livrare


Scrisorile comandate sunt livrate prin intermediul Postei Romane sau ala firmei de curierat Fan Curier. Termenul de livrare este de pana la 4 zile lucratoare, prin posta,  sau 48 de ore, prin curier, de la data expedierii, care este definita ca urmatoarea zi lucratoare după efectuarea plații.

Alte condiții de livrare


Scrisoarea va fi ambalata intr-un plic standard, astfel incat la manipularea poștala obișnuita sa nu poata fi deteriorata.
In cazul in care cumparatorul nu primeste comanda sau o notificare de transport sau livrare in termenul stabilit, are dreptul de a notifica furnizorul de servicii, in scopul de a efectua cautarea coletului sau de a-l inlocui.
In caz de intarziere din cauze independente (transporturile pierdute, plic deteriorat etc.) sau in cazuri de forta majora, S.C. Smart vibes development nu is asuma nicio responsabilitate, dar se angajeaza sa trimita un transport de inlocuire, cat mai curand posibil.

Plata


Site-ul  www.scrisoridelamoscraciun.ro accepta plata serviciilor prin VISA, MasterCard, Maestro si American Express aprobate de banca emitenta pentru plata online. Fondurile din contul de utilizator sunt rezervate în timpul procesului de creare a comenzii, in timp ce contul de utilizator este taxat numai dupa cumparare. Cumparatorul va putea verifica in lista tranzactiilor efectuarea platii aferente serviciului oferit de portalul nostru.
De asemenea se poate utiliza si servicul PayPal si plata ramburs la livrarea prin curier.

Securitatea plaților


In cazul platii o line prin card, datele despre card sunt introduse pe pagina protejata a bancii. Securitatea datelor de plata cu cardul este garantata de procesatorul carții de plata pe a carui pagina se efectueaza intregul proces de plata. In niciun moment S.C. Smart vibes development Nici nu are acces la datele de pe cardul de credit.
Cand introduceți detaliile cardului de plata, informațiile transmise prin intermediul unei retele publice sunt protejate prin criptare,  folosind protocolul SSL și sistemul PKI, in prezent, cea mai avansata tehnologie in domeniu.
Securitatea datelor atunci cand se fac cumparaturi online este garantata de banca emitenta.  Nu exista informații despre cardul de plata disponibile în sistemul nostru, in niciun moment.

Procedura de reclamatie


Procedura de reclamatie are loc in doua cazuri:
1-daca cumparatorul formuleaza o reclamatie scrisa catre S.C. Smart vibes development, în termen de 48 de ore de la primirea prin poșta normala sau electronica a comenzii;
2-in cazul in care institutia financiara prin intermediul careia se face plata anunta o neregula in legatura cu tranzactia. Dacă reclamatia este acceptata, suma este returnata integral cumparatorului prin intermediul sistemelor VISA, MasterCard, Maestro sau American Express, in termen de 8 zile de la aprobarea reclamatiei. 
Toate costurile aferente comenzii si expedierii sunt suportate de S.C. Smart vibes development, cumparatorul nemaiavand nicio obligatie.

Procedura de rambursare a fondurilor


Daca cumparatorul, S.C. Smart vibes development sau unitatea bancara prin intermediul careia se face plata anuleaza tranzactia inainte de termenul limita de 48 de ore de la efectuarea acesteia, se poate proceda la o rambursare.
Dacă motivul rambursarii este o problema la sistemul electronic al bancii, toate cheltuielile sunt returnate cumparatorului in termen de 8 zile. ain cazul în care cauza rambursarii nu este sistemul electronic al bancii, se retine taxa corespunzatoare.
Daca anularea  comenzii se face in urma unei reclamatii depusa de catre client la S.C. Smart vibes development, suma integrala este returnata clientului in termen de 8 zile.
Rambursarea se face exclusiv prin metoda de plată VISA, EC / MC, Maestro sau American Express, ceea ce inseamna că banca va restitui in contul titularului cardului la contravaloarea serviciului, la cererea vanzatorului.

Drepturi de autor/marci comerciale


Orice utilizare neautorizata a continutului acestui site, care incalca drepturile de autor ale S.C. Smart vibes development  este supusa  dispozițiilor legale privind drepturile de autor.
Toate marcile comerciale care apar pe acest site, care nu sunt marci comerciale ale S.C. Smart vibes development, aparțin unor terți.
S.C. Smart vibes development iși rezerva dreptul de a elimina de pe orice pagina orice continut care ar presupune ca incalca drepturile de autor ale altui utilizator. Privind presupusele incalcari ale drepturilor de autor de pe acest site, va rugam sa trimiteiti o sesizare pe adresa  postamosului[at]gmail.com specificand „Incalcarea drepturilor de autor“.

Soluționarea litigiilor și legea aplicabila


Eventualele litigii intre S. C. Smart vibes development și consumator vor fi solutionate prin acord si prin mijloace pasnice, in caz contrar de instanțele competente din Romania.