Politica de confidentialitate, termenii si conditiile de utilizarea  site-ului www.scrisoridelamoscraciun.ro


Declaratie de confidentialitate


S.C. Activ Promo Net, persoana juridica romana, cu sediul pe strada Fagaras 15, sector 1, telefon 0731/332 993, se angajeaza sa prelucreze datele dumneavostra cu caracter personal cu respectarea dispozitiilor legale cu privire la protectia datelor cu caracter personal, asa cum sunt prevazute in Legea nr. 677/2001 si in Regulamentul UE 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date precum si in Lega nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.
S.C. Activ Promo Net se angajeaza sa asigure confidentialitatea datelor cu caracter personal si sa respecte intimitatea clientilor sai. Colectam doar datele și informatiile necesare pentru derularea activitatii noastre si pentru a informa pe utilizatorii, in conformitate cu bunele practici de afaceri și pentru a oferi servicii de calitate. Toate informatiile despre clienti sunt protejate strict și sunt disponibile numai pentru angajatii care au nevoie de acestea in indeplinirea atributiilor de serviciu. Toti angajatii nostri sunt responsabili de respectarea principiilor protectiei vietii private. 
In cazul platii o line prin card, datele despre card sunt introduse pe pagina protejata a bancii. Securitatea datelor de plata cu cardul este garantata de procesatorul carții de plata pe a carui pagina se efectueaza intregul proces de plata. In niciun moment S.C. Activ Promo Net Nici nu are acces la datele de pe cardul de credit.
Politica de confidentialitate, sub forma acestei declaratii, descrie principiile de baza pentru colectarea si utilizare datelor cu caracter personal ale utilizatorilor și vizitatorilor site-ului nostru. 
Politica de confidentialitate descrie principiile de baza ale colectarii și utilizarii informațiilor de la vizitatori ai portalului nostru. Vrem sa explicam cum folosim și cum nu folosim informațiile pe care ni le puneti la dispozitie. Pentru a intelege pe deplin politica de confidențialitate, cititi textul integral.
Pentru utilizatori, acest portal este structurat astfel incat sa nu fie nevoie sa se identifice sau sa lase informatii personale atunci cand il viziteazai. In cazul in care se utilizeaza serviciile portalului: trimiterea de scrisori si /sau mesaje video de la Mos Craciun, datele personale vor fi necesare.
Utilizatorii potentiali si existenti ai portalului www.scrisoridelamoscraciun.ro au garantia ca datele de identificare si informatiile cu caracter personal vor fi utilizate in mod exclusiv in scopul de a trimite scrisoari (prin posta) si mesaje video (prin e-mail), comandate pe acest portal.
S.C. Activ Promo Net prin www.scrisoridelamoscraciun.ro respecta viata privata a utilizatorilor si vizitatorilor site-ului. Suntem pe deplin constienti ca, atunci cand, la comandarea serviciilor noastre , ne incredintati date cu caracter personal, avem responsabilitatea de a proteja aceste informatii, luand masurile de securitate care se impun si care sunt expresia eticii profesionale si a responsabilitatii noastre.

Confidentialitatea in cazul copiilor


S.C. Activ Promo Net nu vinde servicii minorilor. Toate persoanele cu varsta sub 18 ani trebuie să aiba permisiunea parintelui sau tutorelui legal de a accepta Termenii de utilizare. Dacă aveti sub 18 ani, va recomandam sa utilizati serviciile site-ului nostru numai cu implicarea unui parinte sau tutore, cu toate ca, prin intermediul portalului nu exista posibilitatea de a pune în pericol siguranta copiilor sau posibilitatea de accesarea oricarui continut ilegal.
Continutul scrisorii sau mesajului  video destinate minorilor este complet inofensiv si a fost supus unui sistem riguros de control al  administratorilor nostri, astfel incat, nicio scrisoare sau mesaj cu caracter ofensator sau care lezeaza demnitatea destinatarilor sau caracterul si imaginea lui Mos Craciun nu vor fi trimise.

Ce date colectam și cum le folosim?


S.C. Activ Promo Net prin portalul   www.scrisoridelamoscraciun.ro se angajeaza sa nu ofere spre inchiriere sau vanzare tertilor, informatiile colectate de la utilizatori. Datele de contact sunt folosite exclusiv pentru a exercita activitatea noastra si a va oferi serviciul contractat. Stocarea datelor si informatiilor cu caracter personal au ca scop identificarea tipului de serviciu achizitionat pe portal si permit conectarea utilizatorilor.
Bifand caseta "Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare a serviciului", fiecare utilizator este de acord cu politica de confidentialitate specificata.
S.C. Activ Promo Net are dreptul de a notifica clientii prin e-mail despre  produse și servicii oferite de portalul www.scrisoridelamoscraciun.ro si de alte portaluri detinute de S.C. Activ Promo Net.
De asemenea, colectam date prin cookie-uri , despre care puteti afla  mai multe detalii pe pagina Politica de cookie-uri.
Ne rezervam dreptul de a furniza datele utilizatorilor tuturor organelor de reglementare și organismelor oficiale în conformitate cu legile aplicabile ale Romania.
S.C. Activ Promo Net si www.scrisoridelamoscraciun.ro nu colecteaza informatii despre clienti cand acestia acceseaza portalul web, ci numai in cazul cand acestia comanda un serviciu disponibil pe site. In ultimul cazacest caz se va solicita furnizarea urmatoarelor informatii:
• numele și prenumele expeditorului scrisorii;
• numele și prenumele destinatarului scrisorii;
• adresa de e-mail a expeditorului scrisorii;
• adresa poștala a destinatarului scrisorii;
• sexul destinatarului scrisorii;
• varsta destinatarului scrisorii (în funcție de varstă este definit de continutul scrisorii);
• fotografia copilului (necesara in cazul in care cel care comanda scrisoarea solicita servicii suplimentare,  precum„Mesaj video de la Mos Craciun“).
Marcile comerciale folosite in cadrul acestei Politici de confidențialitate sunt incluse in Termenii de utilizare ai portalului si in formularul de comanda a scrisoarii.
Prin marcarea campului care contine sintagma "Sunt de acord cu Termenii de utilizare a serviciului cu cutie postala", fiecare utilizator este de acord cu Politica de confidentialitate enuntata aici.
Ca parte a colectarii de date, exista campuri obligatorii, deoarece aceste date sunt necesare pentru:
- efectuarea unui serviciu (de exemplu, pentru livrarea de mesaje prin poșta sau de mesaje video pe care le-ați comandat prin intermediul aplicatieie de pe site);
- indeplinirea obligațiilor legale.
Nerespectarea campurilor obligatorii poate afecta capacitatea noastra de a furniza serviciul solicitat, atat integral, cat și partial.
Site-ul www.scrisoridelamoscraciun.ro  și reprezentantii sai se angajeaza sa nu ofere spre inchiriere sau vanzare tertilor, informatiile colectate de la utilizatori. Datele de contact sunt folosite exclusiv pentru a exercita activitatea noastra si a va oferi serviciul contractat. Stocarea datelor si informatiilor cu caracter personal au ca scop identificarea tipului de serviciu achizitionat pe portal si permit conectarea utilizatorilor.

Informații personale


Informatie personala este orice informatie care poate identifica o persoana, in mod direct sau indirect, in special pe baza unuia sau mai multor factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale (de ex. numele, fotografia, adresa, numarul de telefone, adrese de e-mail, preferinte personale etc.) Exista si alti identificatori, cum ar fi adresa IP a computerului, dispozitive inteligente pentru adresele MAC sau cookie-uri.
Datele cu caracter personal ale utilizatorilor și clientilor se colecteaza, se proceseze si se utilizeaza de catre S.C Activ Promo Net in conformitate cu dispozitiile de protectie a vietii private.
Scopul principal al colectarii datelor cu caracter personal este de a oferi servicile specifice, adica de a trimite scrisori si/sau mesaje video de la Mos Craciun si de a imbunatati calitatea serviciilor.

Colectarea si stocarea datelor


S.C. Activ Promo Net  este obligat sa protejeze datele personale ale utilizatorilor și clientilor, sa informeze clientii cu privire la modul  in care sunt colectate informatiile si sa ofere in mod regulat clientilor posibilitate de a alege cu privire la modul în care datele lor sunt folosite, inclusiv sa decida  daca doresc ca datele personale sa fie eliminate din baza noastra de date. Toate informatiile despre clienti sunt pastrate in conditii de securitate absoluta si sunt disponibile numai pentru angajatii desemnati sa indeplineasca sarcina de serviciu care presupune accesarea acestor date. Toți angajatii si partenerii de afaceri sunt responsabili pentru respectarea politicii de confidentialitate, in conformitate cu legile nationale și internationale referitoare la protecția datelor și a vieții private:
Regulamentul general UE privind protecția datelor - GDPR 2016/67
Legea privind implementarea Legii generale privind protecția datelor, OG nr. 42/2018
Legea privind comunicațiile electronice
S.C. Activ Promo Net utilizeaza datele cu caracter personal numai pentru serviciile oferite: prelucrarea și livrarea scrisorilor sau mesajelor video de la Mos Craciun, in conformitate cu prevederile legale.
Datele cu caracter personal vor fi pastrate pentru a fi utilizatre la exercitarea scopului nostru comercial. Atunci cand comandați/cumparați produse și servicii oferite de site-ul nostru, pastram informațiile dumneavoastra personale in conformitate cu statutul general de limitare a termenului stabilit de lege (5 ani), dupa care acestea vor fi sterse automat.
Datele personale pot fi transmise autoritilor competente, la cerere,  pentru a permite exercitarea atributiilor acestora.
Daca v-ati dat acordul pentru marketing direct, va vom stoca informațiile personale pană cand veti anula abonamentul sau veti solicita stergerea datelor.
Din momentul in care informatiile personale nu mai sunt necesare, le vom elimina din sistem si se vor transforma în informatii anonime, astfel incat sa nu mai poata fi folosite la identificare.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la modul de colectare si stocare a datelor cu caracter personal, le puteti trimite pe adresa de e-mail postamosului[at]gmail.com.

Drepturile dumneavoastra


S.C. Activ Promo Net respecta prevederile legale de confidentialitate. Este important sa va dispuneti dupa propria vointa de informatiile personale. Aveti urmatoarele drepturi:
- dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastra  personale, care va permite să primiți o copie a datelor personale pe care le detinem despre  dumneavoastra și sa verificati daca sunt procesate in mod legal;
- dreptul de a solicita corectarea oricaror date pe care le avem despre dumneavoastra, ceea ce va permite sa aveți orice date incomplete sau inexacte pe care le deitnem csi pe care doriti sa le corectatam, deși este posibil sa fie necesar sa verificam corectitudinea datelor noi pe care ni le furnizati;
- dreptul de a solicita restricționarea prelucrarii datelor dumneavoastra personale, insemnand ca puteti sa ne cereti sa suspendam procesarea datelor in urmatoarele situatii: (a) dacă doriti sa stabilim exactitatea datelor; (b) in cazul in care utilizam datelein mod  ilegal; (c) in cazul în care aveti nevoie sa pastram datele, deoarece aveti nevoie pentru a stabili, a exercita sau a apara revendicări legale;  (d) va opuneti utilizarii de catre noi a datelor dumneavoastra, dar trebuie sa verificam dacă avem motive legale imperative de a le utiliza;
- dreptul de a solicita stergerea datelor  personale sau eliminarea acestora acolo unde nu exista motive intemeiate sa continuam sa le procesam, daca am prelucrat informatiile in mod ilegal sau daca suntem obligati sa stergem datele dumneavoastra personale pentru a respecta legislatia;
- dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale daca simtiti ca are impact asupra drepturilor și libertatilor fundamentale sau daca simtiti ca le prelucram in  scopuri de marketing direct;
- dreptul de a solicita transferul datelor personale catre dumneavoastra sau catre un tert,  drept se aplica numai informatiilor automate pentru care v-ati dat initial consimtamantul pentru a le utiliza sau in cazul în care am utilizat informatiile pentru a incheia un contract cu dumneavoastra;
- dreptul de a va retrage in orice moment consimtamantul privind prelucrarea datelor dumneavoastra personale, ceea ce nu afecteaza legalitatea oricarei prelucrari pe care am efectuat-o deja pe baza consimtamantului dat anterior.
Nu se percepe o taxa pentru accesarea datelor dumneavoastra personale sau pentru exercitarea oricăruia din celelalte drepturi. 
Termenul limita de raspuns la oricare cerere privind drepturile dumneavoastra estede o luna. 

Servicii de comanda


Pentru a comanda unul din serviciile noastre de pe site, va vom solicita informatii personale ale destinatarului si ale cumparatorului.  Vi se va cere sa introduceti urmatoarele informatii: numele expeditorului, numele destinatarului, adresa de e-mail, adresa  la care scrisoarea  urmeaza sa fie livrata si sexul beneficiarilor scrisorii. Daca va decideti sa comandati si serviciul „un mesaj video de la Mos Craciun“ va fi nevoie sa furnizati si o fotografie a destinatarului, care va fi un element integrant al mesajului  video .
Site-ul  www.scrisoridelamoscraciun.ro  nu este responsabil pentru utilizarea neautorizata a serviciului de expediere scrisori si/sau mesaje video la destinatar de catre client, nici pentru pagubele cauzate de  persoane rau intenționate care pretind ca au aceleasi capacitatii si ofera aceleasi servicii.

Cookie-uri


Site-ul i www.scrisoridelamoscraciun.ro  utilizează cookie-uri.  Aflați mai multe despre utilizarea cookie-urilor pe pagina noastra Politica de cookie-uri.

Securitatea informatiilor dumneavoastra personale


Suntem obligaii sa va protejam informatiile personale ai sa luam masurile necesare pentru a asigura protectia acestora. Toate informatiile pe care le primim despre dumneavoastra sunt stocate pe servere securizate si am implementat masuri tehnice ai organizatorice adecvate ai necesare pentru a va proteja datele personale.
Totusi, in ciuda masurilor pe care le-am implementat pentru a va proteja datele, transferul prin Internet sau alte retele deschise nu este niciodată complet sigur si exista riscul ca datele dumneavoastra personale sa fie accesate de terti neautorizati.

Incalcarea normelor privind confidențialitatea datelor


In cazul in care suspectam ca se incearca sau s-a consumat un acces neautorizat la baza noastra de date personale, vom informa toate persoanele vizate si autoritatile competente in termen de 72 de ore de la constatarea ca a avut loc un astfel de eveniment.

Cui putem transmite informatiile


Acestea pot fi transmise unor terti, care ne ajuta in indeplinirea serviciilor pe care vi le oferim, de  exemplu, persoanelor desemnate sa realizeze mesajul video de la Mos Craciun. Cu toate acestea, fiti siguri ca accesul colaboratorilor nostri la datele dumneavoastra personale este limitat si conditionat de necesitatea imperativa pentru realizarea componentelor serviciului pe care vi-l oferim.  Persoanele care se ocupa cu editare mesajului video nu au acces la adresa dumneavoastra de e-mail sau la numarul de telefon, acestea nefiind necesare in video.  
La detaliile privind adresa și numele destinatarului au acces serviciile postale si de curierat, iar acces limitat la datele dumneavoastra  au si persoanele care se ocupa de de asistenta tehnica, precum si furnizorii de platforme sau cei care ofera gazduire  pe server, sustinerea si intretinerea bazelor de date si software si anumite aplicatii care necesita datele dumneavoastra pentru a permite site-ului nostru sa functioneze corect.
Furnizorii de servicii de plata, cum ar fi PayPal,  pot avea acces la numel și numar de telefon. In cazul platii o line prin card, datele despre card sunt introduse pe pagina protejata a bancii. Securitatea datelor de plata cu cardul este garantata de procesatorul carții de plata pe a carui pagina se efectueaza intregul proces de plata. In niciun moment S.C. Activ Promo Net Nici nu are acces la datele de pe cardul de credit.

Modificarea politicii de confidențialitate


S.C. Activ Promo Net isi rezerva dreptul de a modifica Politica de confidentialitate in orice moment. Va recomandam  sa vizitati periodic site-ul nostru pentru a verifica modificarile aduse Politicii de confidentialitate. Versiunea actualizata  a politicii de confidentialitate este intotdeauna disponibila  pe acest site.

Link-uri


Pe site-ul nostru puteti găsi link-uri catre alte site-uri care nu apartin S.C. Activ Promo Net. In cazul accesarii lor, S.C. Activ Promo Net nu este responsabila de masurile de protectie a datelor cu caracter privat, luate de aceste site-uri. Va recomandam sa cititi politica de confidentialitate a fiecarui site inainte de a-l utiliza.

Contact


Daca aveti intrebari cu privire la politica de confidentialitate, va rugam sa le trimiteti la postamosului[at]gmail.com.